Лідер гурту «НеДіля» Едуард «Діля» Приступа
змінив сферу дільності. В одну мить і без вагань
виконавець проміняв сцену на кухню, а мікрофон на ніж…
Змінитип професію артиста на «майстра з приготування суші» Ділю змусила аж ніяк не економічна криза. Причиною для нового амплуа стали зйомки програми «VIP–стажер»,
яка пропонує своїм героям освоїти будь-яку іншу корисну спеціальність.
Відтак днями для відвідувачів одного зі столичних японських ресторанів готував і обслуговував відомий екс-«танківець» Діля. Одягнутий у фірмовий одяг закладу, він так вправно поводився з усіма кухонними приборами і на швидкість готував суші, аж не вірилося, що музикант опанував цю техніку всього за півгодини.
Незважаючи на те, що кулінарна тематика для Ділі не нова, адже за плечами досвід роботи на кулінарному каналі «Меню-ТВ», участь у численних кулінарних шоу, і безперечно вроджена любов і тяга до приготування смаколиків, – освоїти мистецтво приготування суші було не так вже й просто.
Але як то кажуть, перший млинець комом. Готуючи ролли «Червоний дракон» Діля переборщив із васабі, тож блюдо вийшло доволі пікантним. Знімальній групі під час дегустації страви нічого не залишалося, окрім як ридати від спецій, при цьому нахвалюючи продукт…
- Як виявилося приготування суші – це ювелірна ручна робота майстра, який створює шедеври, - ділився враженнями лідер гурту «НеДіля» Діля. - На приготування одного набору суши-роллів професіонал зазвичай витрачає 2-3 хвилини, мені ж до таких показникі ще далеко, але процес мені дуже сподобався. Тепер намагатимуся частіше своїх друзів балувати вишуканим суші-паті.